de betrouwbaarheid van onze producten = gezondheid van uw huisdier

KiS-KiS
PRO-VET
Kennels' Favourite

Geachte bezoeker,

Prof Pet Corporation Suriname presenteert u de beste Nederlandse producten voor huisdieren de handelsmerken zijn KiS-KiS, PRO-VET en Kennels' Favourite voor honden. Prof Pet Corporation Suriname is een onderdeel van de internationale organisatie Prof Pet Corporation en is haar officiële vertegenwoordiger in Suriname.

In onze voeders komt een schat aan ervaring en kennis van Nederlands beste professionals op het gebied van voedselproducenten en voedseldeskundigen samen. De producten KiS-KiS, PRO-VET en Kennels' Favourite worden alleen in Nederland vervaardigd en verpakt in overeenstemming met de strengste normen op het gebied van kwaliteitscontrole:
- HACCP (Controleanalyse van kritische punten);
- NEN ISO 9001-2000 (Internationale kwaliteitsstandaards van het management van systemen van standaards voor het ontwikkelen en produceren van voeders voor huisdieren);
- HPH ( Hygiënische productie van voeders voor huisdieren).

De kwaliteit van onze producten beantwoordt aan de eisen van organisaties als:
- AAFCO (Amerikaanse Vereniging voor kwaliteitscontrole);
- NRC (Nationale Onderzoeksraad);
- FEDIAF (Europese Industriële Federatie voor de productie van voeders voor huisdieren).

Het assortiment van KiS-KiS, PRO-VET en Kennels' Favourite is ontwikkeld op basis van de werkelijke behoeften van het huisdier, volgens zijn oorspronkelijke aard zonder commerciële excessen en verfijningen. Ons doel is het maximaal verzadigen van het huisdier met de nodige voeding gedurende heel zijn leven: van een concrete leeftijd: klein, jonge, volwassen en oude; van een concreet type: actief, buitengewoon actief, bewegingsarm, lui; van een leefwijze: die veel tijd buiten doorbrengt, die sport bedrijft of aan actieve trainingen doet, die werkt; die waarneembare gezondheidsproblemen heeft: allergisch voor voedsel, haaruitval, huidaandoeningen, zwakke nieren, overgewicht (heeft voornamelijk te maken met castratie of sterilisatie), vermindering van de natuurlijke kleur, pigmentatie, nierstenen en gruis in de urineblaas, zwakke gewrichten.

Ons assortiment is eenvoudig en beknopt, het zal voor u gemakkelijk zijn te bepalen welk type voer nodig is voor uw lieveling.
Onze huisdieren vertrouwen ons eindeloos en het is onze plicht voor hen het juiste voedsel te kiezen zodat ze gezond en gelukkig zijn!
Onze hulpdienst is altijd bereid u te helpen en het beste advies te geven, neem contact met ons op: sur@profpetcorporation.com

Dankzij de allerbeste ingrediënten zijn onze voeders niet alleen nuttig, maar hebben ook een heerlijke smaak, uw huisdier zal helemaal genieten van de smaak van zijn voedsel.

Nederlandse dierenartspraktijken merken op dat katten of honden die grootgebracht worden met KiS-KiS, PRO-VET of Kennels' Favourite een conditie hebben van 2 jaar jonger dan hun echte leeftijd.

Uw keuze is KiS-KiS, PRO-VET en Kennels' Favourite - zij zullen u nooit in de steek laten!

Team van Prof Pet Corporation Suriname